Core Classes

Day of Week Time Studio A Length Instructor Studio B Length Instructor Studio C Length Instructor
Wednesday 3:45-4:30 Ballet/Tap/Acro combo 4-6 yr 45 minutes HJ Pre-Point / Pointe 45 minutes KA Creative Movement (2-4 yr.) 45 minutes RL
Wednesday 4:30-5:00 Ballet III 1 hour KA Ballet IV 1 hour HJ Hip Hop I (4-6 yr.) 30 minutes RL
Wednesday 5:00-5:30 Hip Hop II (7-9 yr.) 1 hour RL
Wednesday 5:30-6:00 Jazz III 1 hour HJ Lyrical Jazz IV 1 hour KA
Wednesday- 6:00-6:30
Wednesday 6:30-7:00 Tap II, III & IV 30 minutes KA
Wednesday 7:00-7:30
Wednesday 7:30-8:00 Company rehearsal 1 hour HJ / KA
Wednesday 8:00-8:30
Thursday 4:15-5:00 CMII (3-4 yr.) 45 minutes KA CMIII (4-5 yr.) 45 minutes HJ CMI (2-3 yr.) 45 minutes RL
Thursday 5:00-5:30 Ballet/Tap/Jazz combo 6-7 yr. 1.5 hours KA Ballet II 1 hour RL Hip Hop III (10-11 yr.) 1 hour HJ
Thursday 5:30-6:00
Thursday 6:00-6:30 Jazz II 1 hour RL Conditioning 1 hour KA
Thursday 6:30-7:00
Thursday 7:00-7:30 Tap II - TBD 30 minutes KA Hip Hop IV (12-Teen) 1 hour HJ
Thursday 7:30-8:00

Specialty Classes

Day of Week Dates Time Gym Instructor
Saturday 1/27, 2/24, 3/31 10:30am-11:30am Kids Worship Dance RL
Saturday 1/27, 2/24, 3/31 11:30-12:30 Adult Worship Dance RL